logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

26-08-2022

Παρακαλούνται οι διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων, που οι τοποθετημένοι αναπληρωτές, θα κάνουν Πράξη Ανάληψης να προβούν

στις ακόλουθες ενέργειες κατά χρονολογική σειρά :

  • Πρώτον: -Να παραλάβουν τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν οι αναπληρωτές (σχετική νομοθεσία)

(Τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (αριστερά σε μόνιμη εγγραφή).

 

-Μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών, να ενημερώσουν αμελλητί -διότι το αργότερο ως τις 14.00 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η επακόλουθη καταχώρηση των στοιχείων από τους αναπληρωτές- στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα Μyschool την ανάληψη υπηρεσίας των προσλαμβανομένων (Διαφορετικά δεν θα γίνει η πρόσληψή τους)- (σχετική νομοθεσία)

 

  • Δεύτερον: Να γίνει Πράξη Ανάληψης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στο βιβλίο Πράξεων του Συλλόγου Διδασκόντων, ακολουθώντας το υπόδειγμα Πράξης που θα τους αποσταλεί.
  • Τρίτον: ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ και ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ/ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΚ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΗΤΕΡΩΝ και να τα καταθέσουν στο Γραφείο Αναπληρωτών (Σαπφούς 44, 4ος όροφος), ΜΟΝΟ ΕΑΝ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ 7/09/2022 ΕΩΣ ΤΙΣ 09/09/2022.
  • Τέταρτον: Να συμπληρώσουν και να αναρτήσουν στην πλατφόρμα του ΕΣΠΑ Invoices, τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ [ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΔΕ Ή ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΣΠΑ Ή ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΣΜΕΑ ΤΕ(ΠΡΩΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ)].
  • Πέμπτον : Σύμφωνα με τον πίνακα τοποθετήσεων των αναπληρωτών, οι διευθυντές ενημερώνουν το myschool ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ).
  • Έκτον : Τα ονόματα των αναπληρωτών στον πίνακα τοποθετήσεων που εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι έχουν μείωση ωραρίου λόγω προϋπηρεσίας και θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες αναλυτικότερα.
Συνημμένα:
 ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΑΛΗΨΗΣ.zip 79 kB
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.xlsx 76 kB