ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με την 92995/Γ7/10-08-2012 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, (άρθρο 8, παρ.1, υποπαρ. ι.), και την 13712/29-04-2014 έγκριση της ΔΔΕ Ανατ. Θεσ/νίκης,  ο υπεύθυνος του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής, και υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσ/νίκης προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που υπηρετούν στην περιοχή ευθύνης της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσ/νίκης να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ΕΛ/ΛΑΚ, Joomla. Εγκατάσταση, παραμετροποίηση, διαχείριση και συντήρηση».

 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΣΕΠΕΗΥ του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Θεσ/νίκης (Εθνικής Αμύνης 26),  επαναληπτικά 2 φορές τις ημερομηνίες 12 & 14 Μαΐου 2014, εκτός του διδακτικού ωραρίου (ώρες: 15:00-19:00) και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου Πληροφορικής, που υπηρετούν στον τομέα ευθύνης της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο http://srv-dide-a.thess.sch.gr/apografi/ Η φόρμα θα είναι ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 15:00. Επισημαίνεται ότι για να επικυρωθεί η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει πλήρως την φόρμα και στο τέλος να την εκτυπώσει. Αν δεν εκτυπωθεί η φόρμα συμμετοχής, ουσιαστικά δεν έχει υποβληθεί. Επισημαίνεται ότι κανένας άλλος τρόπος αίτησης συμμετοχής, δεν θα γίνει δεκτός.

Οι εκπαιδευτικοί που θα το παρακολουθήσουν θα είναι συνολικά 28 (14 ανά ημέρα σεμιναρίου), οι οποίοι θα επιλεγούν με ηλεκτρονική κλήρωση μετά τη συμπλήρωση της παραπάνω διαδικτυακής φόρμας συμμετοχής. Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ανατ. Θεσ/νίκης, οι συμμετέχοντες για κάθε μία από τις ημέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.Ο υπεύθυνος του ΚΕΠΛΗΝΕΤΕυτύχιος Δ. Γλαμπεδάκης
Πληροφορικός ΠΕ19, MEd, MSc

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (01-Joomla_Seminar_Diavivastiko.pdf)0382 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (02-Joomla_Seminar_Prosklisi.pdf)0440 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (03-Joomla_Seminar_Programma.pdf)0475 kB