Καλούνται οι εκπαιδευτικοί, που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, και επιθυμούν να αιτηθούν απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ να υποβάλουν τη συνημμένη αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση εντοπιότητας /συνυπηρέτησης, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων, γνωματεύσεις υγείας), από σήμερα Δευτέρα 16-08-2021 έως και Παρασκευή 20-08-2021, προκειμένου να συνταχθούν και να αναρτηθούν οι αξιολογικοί-μοριακοί πίνακες των λειτουργικών τοποθετήσεων του διδακτικού έτους 2021-22.

Η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στο email της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κατά την παρούσα φάση δε θα δηλωθούν προτιμήσεις τοποθέτησης

      Εφιστούμε την προσοχή των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών, ώστε να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας μας στην ιστοσελίδα της https://srv-dide-a.thess.sch.gr/.

Παρακαλούμε να δείτε το συνημμένο αρχείο

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΙΤΗΣΗ.docx)ΑΙΤΗΣΗ.docx13 kB