Σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση μαθητικής φωτογραφίας του Περιφερειακού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Κλικ, προστάτευσέ το!" είναι επισκέψιμη για σχολικές ομάδες έως τις 30 Μαϊου 2018, ώρες 9.00-14.00.
Στην έκθεση μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα ή να κλείσετε διαδραστική ξενάγηση από το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνετε για την επίσκεψή σας και κλείνετε ραντεβού στο τηλ. 2310424132.

Η έκθεση περιλαμβάνει επιλεγμένες φωτογραφίες από 52 περιβαλλοντικές ομάδες από 44 διαφορετικά σχολεία (Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΣΔΕ, Ειδικά Σχολεία, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) (βλ. συνημμένη αφίσα).
Είναι το αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής δράσης που προτάθηκε στα σχολεία τη φετινή χρονιά, στην οποία κάθε μαθητική ομάδα επιλέγει το θέμα που αξίζει να προστατεύσει ή να αναδείξει μέσα από τη φωτογραφία, ενώ παράλληλα οργανώνει μία δράση για αυτό το σκοπό.
Η έκθεση φωτογραφίας μπορεί να αξιοποιηθεί εκπαιδευτικά στον προβληματισμό των μαθητών για τα θέματα που έχει επιλέξει κάθε σχολείο, τα οποία έχουν οργανωθεί σε ενότητες στον 5ο όροφο του Βαφοπουλείου.

Αντωνία Δαρδιώτη
Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία