ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Β ΦΑΣΗΣ

(ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ)

   Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές του προγράμματος ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ να ακολουθήσουν τα εξής βήματα με χρονολογική σειρά :

  • Πρώτον Οι αναπληρωτές των οποίων τα ονόματα αναγράφονται στους πίνακες του https://www.minedu.gov.gr/">ΥΠΕΠΘ, στις 18-09-2020, να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, επισυνάπτοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο για έγγαμους) και βεβαιώσεις φοίτησης/στρατού τέκνων και να τα αποστείλουν ΑΜΕΣΑ (από το mail που έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ) στο email του Τμήματος Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την 21/09/2020 έως 15:00 μ.μ.
  • Δεύτερον : Να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τοποθέτησής τους (εφόσον τοποθετηθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης πρόσληψης) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/09/2020 ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09/2020 προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο του προγράμματος. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία.

Παρακαλούμε να δείτε τα συνημμένα αρχεία