logo

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ζωή Βαζούρα, σε συνεργασία με τις Συμβούλους Εκπαίδευσης Μαθηματικών Μιχαηλίδου Χριστίνα (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) και Γραμματικοπούλου Αρχοντία (Πέλλας) διοργανώνουν την 1η ημερίδα Καλών Πρακτικών και Καινοτόμων Διδασκαλιών στα Μαθηματικά Ανατολικής Θεσσαλονίκης σχ. έτους 2023-24 που θα πραγματοποιηθεί 09:00-14:00 στις 26 Ιουνίου 2024, στο Θέατρο "Θεοπίστη Οσλιανίτου" του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, εκπαιδευτικοί Μαθηματικοί από σχολικές μονάδες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης επιστημονικής ευθύνης των δυο συμβούλων, θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες διδακτικές προτάσεις τους, για την ανάπτυξη του μαθηματικού γραμματισμού, την προώθηση της κριτικής και αναλυτικής σκέψης, την ανάπτυξη της ικανότητας λήψης αποφάσεων και επίλυσης προβλημάτων, την ενίσχυση της εμπλοκής και του ενδιαφέροντος των μαθητών και των μαθητριών, την ανάπτυξη της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας, καθώς και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Η ημερίδα είναι στο πλαίσιο επιμορφωτικών δράσεων εντός ωραρίου. Η παρουσία των μαθηματικών που ανήκουν στα σχολεία επιστημονικής ευθύνης των δύο συμβούλων κρίνεται απαραίτητη.

Παρακαλούμε να δείτε το συνημμένο αρχείο

Συνημμένo αρχείο:
 Τελικο πρόγραμμα 1ης ημεριδα καλων πρακτικων 2023-24 ΠΕ03.doc 49 kB