logo

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΠγ 2015    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.



ΕNTYΠΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ KΠΓ ΜΑΪΟΥ 2015:



Το συμπληρώνετε για όσους είναι στην επιτροπή, οι οποίοι έχουν ασφαλιστικό φορέα το ΙΚΑ,ΤΣΜΕΔΕ, ΟΑΕΕ, ΤΕΒΕ κλπ. είτε είναι μόνιμοι υπάλληλοι και δεν ανήκουν στη Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσ/νίκης είτε είναι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι άλλης Δ/νσης.

Το έντυπο αυτό πρέπει να το προσκομίσετε μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της πρόσληψης (φωτ. αστυν.ταυτότητας, φωτ. ΑΠΔ- για όσους έχουν ΙΚΑ, έντυπο που αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ΑΜ-ΙΚΑ, έντυπο που αναγράφεται το ΑΦΜ), στην Υπηρεσία μας/ 4ος όροφος/ Τμήμα Οικονομικό (εναλλακτικά και δευτερευόντως με email  στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) υπόψη κας. Χρήστου- τηλ.  2310-503740)  το αργότερο μέχρι την  Παρασκευή 8-05 -2015 έως τις 11:00 π.μ., προκειμένου  να γίνει εμπρόθεσμα η πρόσληψη αυτών.

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο

Συνημμένα:
 ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ-ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΞΕΤ. ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2015.xls 25 kB