logo
Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητας της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη 

 

 

Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Κοζάνης στα πλαίσια της υλοποίησης επιμόρφωσης Α΄ και Β΄ φάσης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο των αξόνων προτεραιότητας 1, 2 και 3 αντίστοιχα του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», για το σχολικό έτος 2014-2015, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο Επιμορφωτών του ΠΕΚ Κοζάνης, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση-δήλωση [http://pek.koz.sch.gr] και να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως 02/01/2015.


[ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ]


[ Αίτηση επιμορφωτή ]


Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης - δήλωσης κλείνει στις 14:00 02/01/2015

- Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά μέχρι και 02/01/2015 ημερομηνία ταχυδρομείου.

 

Παρακαλούμε δείτε και τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 Διαβ. Πρόσκλ. Εκδ. Ενδ. έντ. στο Επικαιρ. Μητρ. Επιμορ. ΠΕΚ Κοζάνης & Λαμίας.doc 89 kB
 ΠΡΟΣΚΛ. ΕΚΔΗΛ. ΕΝΔΙΑΦ. ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦ. ΠΕΚ ΛΑΜΙΑΣ.pdf 913 kB
 ΠΡΟΣΚΛ. ΕΚΔΗΛ. ΕΝΔΙΑΦ. ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΟΡΦ. ΠΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ.pdf 404 kB