logo

2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ»

Ανακοίνωση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

(Γενικής Παιδείας ΠΔΕ, ΣΜΕΑ Εξατομικευμένη Β/ΜΙΑΣ-ΕΕΠ/ΕΒΠ, Παράλληλη Εξειδικευμένη Β/ΜΙΑΣ-ΕΕΠ/ΕΒΠ, Υποστηρικτικές Δομές ΕΕΠ)

Με τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα επισυναπτόμενα έντυπα της διεύθυνσης για το αντίστοιχο πρόγραμμα στο οποίο έχετε προσληφθεί. Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο κάθε προγράμματος.

Μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες (συμπεριλαμβανόμενης της ημερομηνίας έκδοσης της απόφασης) γίνεται η προσωρινή τοποθέτηση των αναπληρωτών και αναρτάται στο site της Διεύθυνσης.

Οι αναπληρωτές οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τοποθέτησής τους ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Επισημαίνεται ότι το σύνολο των δικαιολογητικών πρέπει να προσκομιστούν από τους αναπληρωτές την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στα σχολεία τοποθέτησής τους.

Προσοχή! Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν συνεχώς τις νεότερες ανακοινώσεις της ιστοσελίδας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κυρίως για την επικείμενη ανάρτηση Δήλωσης Τοποθέτησης και τα διαθέσιμα λειτουργικά κενά.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.doc 29 kB
 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΔΕ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.ΑΝΑΚ.zip 84 kB
 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.zip 492 kB
 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.zip 492 kB
 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ.zip 423 kB