logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Β ΦΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΔΕ ΚΛΑΔΟΙ Β/ΘΜΙΑΣ

ΠΔΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

 

   Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές του προγράμματος ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΔΕ να ακολουθήσουν τα εξής βήματα με χρονολογική σειρά :

  • Πρώτον Οι αναπληρωτές των οποίων τα ονόματα αναγράφονται στους πίνακες του ΥΠΕΠΘ, στις 18-09-2020, να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, επισυνάπτοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο για έγγαμους με τέκνα) και βεβαιώσεις φοίτησης/στρατού τέκνων και να τα αποστείλουν ΑΜΕΣΑ (από το mail που έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ) στο email του Τμήματος Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τη Δευτέρα 21-09-2020 και ως τις 12:00 μ.μ.
  • Δεύτερον :
    • Για αναπληρωτές Γενικής Παιδείας ΠΔΕ: Να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τοποθέτησής τους ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο του προγράμματος της ΠΔΕ. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία.
    • Για αναπληρωτές ΠΔΕ Μουσικά Σχολεία: Να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τοποθέτησής τους ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο του προγράμματος της ΠΔΕ. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία.

Παρακαλούμε να δείτε τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΙ ΒΘΜΙΑΣ.docx 22 kB
 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΔΕ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.zip 131 kB