logo

 

Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές ΕΣΠΑ ΠΕ23 του Προγράμματος «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ» να ακολουθήσουν τα εξής βήματα με χρονολογική σειρά:

-Πρώτον : Οι αναπληρωτές των οποίων τα ονόματα αναγράφονται στους πίνακες του ΥΠΑΙΘ στις 02/12/2020, να συμπληρώσουν

1)το επισυναπτόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ (υπογεγραμμένο), επισυνάπτοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο για έγγαμους) ή/και βεβαιώσεις φοίτησης  ή/και στρατού τέκνων,

2) την Υπεύθυνη Δήλωση (υπογεγραμμένη) και

3) φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας εσωτερικού όπου θα αναγράφεται ευκρινώς το IBAN του λογαριασμού με πρώτο δικαιούχο τον/την αναπληρωτή/τρια

4) Κατά περίπτωση, τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για μείωση ωραρίου μητέρων

5) ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΩΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ «ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ-ΚΟΙΝ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΠΕ23-ΠΕ30»,

που έχει αποσταλεί στο προσωπικό mail τους

και να τα αποστείλουν (από το mail που έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ) στο email του Γραφείου Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 03/12/2020 και ωρα 12:00 μ.μ.

-Δεύτερον : Να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τους, σύμφωνα το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΟ (επισυνάπτεται ο συμπιεσμένος ηλεκτρονικός φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΕ23-ΠΕ30» στο mail τους).

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Ανατολικής Θες/νίκης τις επόμενες μέρες Γι’ αυτό να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της Δ/νσης μας για περαιτέρω ανακοινώσεις. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία. 

Συνημμένα:
 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ23.xlsx 23 kB
 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ.docx 86 kB