logo

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης για την Ενισχυτική Διδασκαλία, σας επισυνάπτουμε

  • Την εγκύκλιο για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2020-21
  • Πίνακα με την κατανομή κλάδων και ωρών ανά σχολική μονάδα
  • Αίτηση τοποθέτησης
  • Φάκελο με τα αρχικά δικαιολογητικά πρόσληψης
  • Πίνακα με τα ονόματα των υποψηφίων εκπαιδευτικών που υπέβαλλαν αίτηση στη Δ/νση μας, των οποίων τα ονόματα είναι τονισμένα με κίτρινη σκίαση

ΠΡΟΣΟΧΗ : Θα υποβάλλουν αίτηση μόνο

οι εκπαιδευτικοί που έχουν επιλεγεί με κίτρινη σκίαση

Οι δηλώσεις τοποθέτησης θα πρέπει να αποσταλούν ως αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 27/01/2021 και ώρα 14:00 μ.μ. στο mail του τμήματος Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης θα συμπληρώσουν και τα επισυναπτόμενα ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ και θα τα αποστείλουν ως αύριο, ΤΕΤΑΡΤΗ 27/01/2021 και ώρα 14:00 μ.μ. στο mail του τμήματος Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους επιλεγέντες δεν αποδέχεται την πρόσληψη, θα πρέπει να στείλει με email (στο anapor@sch.gr) μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 αναγράφοντας ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψη εντός της ίδιας προθεσμίας, στο Πρόγραμμα της Ενισχυτικής.

Παρακαλούμε να δείτε τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2020-21.pdf 470 kB
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΔΕ ΑΝ ΘΕΣΝΙΚΗΣ.xlsx 32 kB
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ_ΩΡΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ 2020_2021.xlsx 114 kB
 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 2020_2021.doc 167 kB
 ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.zip 198 kB