logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΔΕ ΚΛΑΔΟΙ ΒΘΜΙΑΣ-

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΔΕ ΚΛΑΔΟΙ ΒΘΜΙΑΣ

Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές των προγραμμάτων Γενικής Παιδείας-ΠΔΕ και Ειδικής Αγωγής –ΠΔΕ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, να ακολουθήσουν τα εξής βήματα με χρονολογική σειρά:

-Πρώτον : Οι αναπληρωτές των οποίων τα ονόματα αναγράφονται στους πίνακες του ΥΠΑΙΘ στις 09/02/2021, να συμπληρώσουν

1)το επισυναπτόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ (υπογεγραμμένο), επισυνάπτοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο για έγγαμους) ή/και βεβαιώσεις φοίτησης  ή/και στρατού τέκνων,

2) την Υπεύθυνη Δήλωση (υπογεγραμμένη) και

3) φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας εσωτερικού όπου θα αναγράφεται ευκρινώς το IBAN του λογαριασμού με πρώτο δικαιούχο τον/την αναπληρωτή/τρια

4) Κατά περίπτωση, τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για μείωση ωραρίου μητέρων

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ «ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ

και να τα αποστείλουν (από το mail που έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ) στο email του Γραφείου Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως την 10/02/2020 στις 18:00 μ.μ.

-Δεύτερον : Να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Ανατολικής Θες/νίκης, προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών (επισυνάπτονται στο φάκελο με τον τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ»). Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία. 

Συνεπώς, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία τοποθέτησης τους σε σχολικές μονάδες.

ΤΜΗΜΑ Γ΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

2310 503733-4-5-7-8

Παρακαλούμε να δείτε τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 Προσλήψεις_Γενικής_ΔΕ_312_Covid_20210209_int.xlsx 10 kB
 Προσλήψεις_ΣΜΕΑ_ΔΕ_79_Covid_20210209_int.xlsx 9 kB
 ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.zip 111 kB
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.zip 163 kB