logo

Πρόσκληση για συμμετοχή σε διήμερο βιωματικό σεμινάριο του ΚΕΠΕΑ Φιλίππων, με τίτλο:

«Κι αν βρεθείτε μια νύχτα, Ιούνη μήνα, στους Φιλίππους, ακολουθήστε τα πέτρινα μονοπάτια του χρόνου, τι έχουν να σας αφηγηθούν;» 

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου και Σάββατο 11 Ιουνίου 2022,

με “διανυκτέρευση-sleepover” στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. 

Απευθύνεται σε 32 εκπαιδευτικούς:

2 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και 2 εκπαιδευτικοί Β/θμιας από κάθε Δ/νση Εκπ/σης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (σύνολο 20).

3 εκπαιδευτικοί Α/θμιας και 3 εκπαιδευτικοί Β/θμιας από κάθε Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλονίκης (σύνολο 12).

Αιτήσεις για το σεμινάριο έως και τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 στην ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek92CEBTbtep8If4IC8OoIoc7Xltk8liAQ7uwwaNhA2OLIVQ/viewform?usp=sf_link

Για τη διανυκτέρευση των συμμετεχόντων έχουν παραχωρηθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας τα παρασκήνια νοτιοδυτικά του αρχαίου θεάτρου καθώς και μία μεγάλη σκηνή από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας. Οι συμμετέχοντες θα μεριμνήσουν για τη διατροφή τους.

Για την επιλογή τους στο σεμινάριο οι αιτούντες/ούσες θα ενημερωθούν στα προσωπικά τους email. Παρακαλούμε, να γίνεται προσεκτικός έλεγχος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνεται στην αίτηση, ώστε να είναι σωστά γραμμένη. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 32.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να στείλουν απλή αίτηση συμμετοχής (βλ. παρακάτω) και στον/στην Υπεύθυνο-η ΠΕ της οικείας Διεύθυνσης όπου υπηρετούν.  Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση ενδιαφέροντος ορίζεται η Δευτέρα 23 Μαΐου.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων να αποστείλουν τις αιτήσεις στο ΚΕΠΕΑ Φιλίππων μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου.