logo

Παρακαλούνται οι συντονιστές των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (όσων έχουν υποβληθεί προς έγκριση στη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με τη μαθητική τους ομάδα σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2017-18, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση με όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως 5 Δεκεμβρίου 2017. Κάθε πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης έχει δικαίωμα για δύο αιτήσεις, μία σε ΚΠΕ εντός εμβέλειας (Μακεδονίας, Θράκης, Βορείου Αιγαίου) και μία σε ΚΠΕ εκτός εμβέλειας (υπόλοιπη χώρα). Όσοι εκπαιδευτικοί υλοποιούν ερευνητικές εργασίες στο Γενικό Λύκειο υποβάλουν την αίτηση απευθείας στο ΚΠΕ που επιθυμούν, έως 5/12/17.

Ειδικά για τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που εντάσσονται στο δίκτυο «Κλικ, προστάτευσέ το!», υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του νέου ομώνυμου πιλοτικού προγράμματος (αρ. 17) του ΚΠΕ Ελ. Κορδελιού & Βερτίσκου για μικρό αριθμό σχολείων. Εναλλακτικά μπορούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα 4, 9 και 10 με μονοπάτια στο κέντρο της πόλης, στο Κορδελιό και στο Ντεπώ αντίστοιχα, τα οποία είναι σχετικά και μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προγράμματος.

Αντωνία Δαρδιώτη
Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

 

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία

Συνημμένα:
 Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2017-18.pdf 3385 kB
 ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ΚΠΕ.doc 43 kB