logo

Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές μας που μέσα σε ένα πλέγμα αντίξοων συνθηκών κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια με την επίπονη και επίμονη προσπάθειά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε όσους μαθητές τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, θυμίζουμε ότι πάντα υπάρχουν επιλογές για σταδιοδρομία σε πολλούς τομείς αλλά και επίπεδα εκπαίδευσης. Δεν πρέπει η απογοήτευση να καταβάλει κανέναν. Το μέλλον είναι δικό σας και χτίζεται με υπομονή και προσπάθεια.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους καθηγητές των σχολείων μας που στάθηκαν πραγματικοί δάσκαλοι στη μαθησιακή διαδικασία και αρωγοί στον αγώνα των υποψηφίων προκειμένου αυτός να στεφθεί με επιτυχία.

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες όλων των μαθητών μας που πέρασαν την δύσκολη αυτή περίοδο δίπλα στα παιδιά και μοιράστηκαν την αγωνία και τις προσπάθειές τους.

Εύχομαι στους επιτυχόντες καλή δύναμη και καλές σπουδές. Εκμεταλλευτείτε το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας και κατακτήστε το. Είναι δικό σας!

                                                                   Η Δ/ντρια της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

           

                                                                                            Δρ Ζωή Βαζούρα

                                                                                               Φιλόλογος