logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023»

 

Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές/ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί ΕΣΠΑ της Πράξης «ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2023»

   Κατόπιν, των νέων προσλήψεων της Γενικής Παιδείας (28-11-2022) και τις παραιτήσεις που ακολούθησαν στο Πρόγραμμα της Ενισχυτικής, ανακοινώνουμε τα νέα ονόματα των προσληφθέντων στην Ενισχυτική Διδασκαλία της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τις ομάδες των ΣΚΑΕ που παραμένουν κενές (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ).

   Επίσης, οι νεοπροσληφθέντες οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στη ΔΔΕ Ανατολικής Θες/νίκης (ΣΑΠΦΟΥΣ 44, 4ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)τη Δευτέρα 5/12/2022στις 08:30 π.μ. προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΟ (επισυνάπτεται ο συμπιεσμένος ηλεκτρονικός φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ»). Οι τοποθετήσεις (αφού πρώτα γίνουν οι δηλώσεις τοποθέτησης) θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Ανατολικής Θεσ/νίκης την ίδια ημέρα. Γι’ αυτό παρακαλείστε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της Δ/νσης μας για περαιτέρω ανακοινώσεις.

   Τέλος, οι νεοπροσληφθέντες θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία στις 06/12/2022 στα σχολεία στα οποία έχουν τοποθετηθεί (με πρώτο το σχολείο ΣΚΑΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ και έπειτα τα σχολεία ΣΚΑΕ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, εάν υπάρχουν). Όσον αφορά την ώρα προσέλευσης τους στα σχολεία ΣΚΑΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΔΙΑΘΕΣΗΣ, θα πρέπει να έρθουν πρώτα σε συνεννόηση με τους διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων ΣΚΑΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ και ΔΙΑΘΕΣΗΣ. Τα τηλέφωνα των σχολείων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσ/νίκης.

ΤΜΗΜΑ Γ΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

2310 503733-4-5-6-7

Παρακαλούμε να δείτε τα συνημμένα αρχεία


Συνημμένα:
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.xlsx 34 kB
 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΚΛΑΔΩΝ_ΩΡΩΝ ΕΝ_Δ_2022_23.xlsx 112 kB
 ΛΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΙ ΒΘΜΙΑΣ .docx 26 kB
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΓΣΙΟΥ ΕΣΠΑ.zip 1076 kB