logo

Επιστημονικό Συνέδριο

 5-7 Απριλίου 2024

«Διεκδικώντας τα αυτονόητα… Ο ρόλος της Συμβουλευτικής»

 

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) σε συνεργασία με την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο να αναδείξει τον ρόλο της Συμβουλευτικής και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας/Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΣυΕΠ) στην κοινωνία σήμερα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις ενδεικτικές θεματικές ενότητες θα βρείτε στο: https://www.elesyp.gr/index.php/news-4/sunedria-2/310-epistimoniko-synedrio-diekdikontas-ta-aftonoita-o-rolos-tis-symvouleftikis-2

Διευκρινίζεται ότι:

  • Οι θεματικές ενότητες είναι ενδεικτικές και στο πλαίσιό τους μπορούν να ενταχθούν και επιμέρους θέματα, όπως πχ. η ΣυΕΠ στην πρόληψη και αποφυγή βίας,  Συμβουλευτική και Αναζήτηση Νοήματος κ.ά.
  • Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο  (συμβούλους, εκπαιδευτικούς όλων τα βαθμίδων, φοιτητές, εργασιακούς συμβούλους, κοινωνικούς λειτουργούς, γονείς κ.ά.) και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
  • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συνέδριο με εισήγηση, θα πρέπει να αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τίτλο εισήγησης, περίληψη, στοιχεία επικοινωνίας του/των εισηγητών και ιδιότητά τους, μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024.  Η αποδοχή των περιλήψεων θα γίνει μετά από «τυφλή» κρίση από την επιστημονική επιτροπή και οι εισηγητές θα ενημερωθούν έγκαιρα σχετικά. Η συμμετοχή με εισήγηση στο συνέδριο είναι δωρεάν. Η δημοσίευση της εισήγησης στα Πρακτικά του συνεδρίου για όσους εισηγητές επιθυμούν, ορίζεται στα 40 ευρώ ενώ για τους ομιλητές/μέλη της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει για το 2024 η δημοσίευση είναι 20 ευρώ (Εξυπακούεται ότι το κόστος συμμετοχής στην δημοσίευση είναι ανά εισήγηση και όχι ανά εισηγητή). Η αποστολή του πλήρους κειμένου για δημοσίευση στα πρακτικά του συνεδρίου θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 25/5/2024. 

Παρακαλούμε, κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθεί την σελίδα της ΕΛΕΣΥΠ, www.elesyp.gr  για σχετικές ανακοινώσεις / ενημερώσεις.

                                                                                                                     Για τους διοργανωτές

Με εκτίμηση

Ράνυ Καλούρη                                   

Καθηγήτρια Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.              

Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. , www.elesyp.gr

e-mail ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε να δείτε το συνημμένο αρχείο

Συνημμένo αρχείο:
 Αφίσα Συνεδρίου.png 408 kB