logo

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, η έκτη και τελευταία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, συνάντηση της Ακαδημίας Δασκάλων, στο αμφιθέατρο «Π. Μεταξά» του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

Οι Μαθησιακές Δυσκολίες και η έγκαιρη ανίχνευσή τους από τον Εκπαιδευτικό, οι Συναισθηματικές Δυσκολίες σε μαθησιακά προβλήματα Παιδιών και Εφήβων και η Κατανόηση της Γραφής ήταν τα θέματα των τριών Εισηγητών, του Διευθυντή του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του ΓΝΘΙ, Dr. Βάιου Νταφούλη, της Επικ. Παιδοψυχιάτρου, Dr. Σοφίας Σφελινιώτη και του Κλινικού Ψυχολόγου, Αδαμάντιου Μακαβού.

Τη διαδρομή του ενός έτους της παραπάνω δράσης που πραγματοποιείται από το Αυτοτελές ΤΕΠΕΣΕ του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, σε συνεργασία με τα Γραφεία Αγωγής Υγείας Α’θμιας (Υπεύθυνος: Γιάννης Τομπούλογλου) και Β’θμιας (Υπεύθυνη: Ιωάννα Ντέρη) Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων Χαλκιδικής, παρουσίασε μέσα από φωτογραφίες η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας, Μαρία Παπαδοπούλου.

http://www.ippokratio.gr/?p=55625

Με εκτίμηση για το ΓΝΘ Ιπποκράτειο,

Αυτοτελές Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας,

Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Προϊσταμένη: Δήμητρα Εμμανουηλίδου

Τηλ.: 2313 31 2690, Fax: 2313 31 2313

Πληροφ.: Σοφία Πασχαλίδου

 

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο

Συνημμένα:
 Δελτίο Τύπου-Παρουσίαση της Ακαδημίας Δασκάλων του ΓΝΘ Ιπποκρατείου.pdf 2148 kB