logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ & ΕΒΠ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΣΠΑ

(ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ-ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ, υποστηρικτικές δομεσ-εδεαυ)

   Παρακαλούνται οι προσληφθέντες αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ των προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής (Εξατομικευμένης), Εξειδικευμένης και Υποστηρικτικές Δομές (ΕΔΕΑΥ) να ακολουθήσουν τα εξής βήματα με χρονολογική σειρά :

  • Πρώτον Οι αναπληρωτές των οποίων τα ονόματα αναγράφονται στους πίνακες του ΥΠΑΙΘ, στις 5/10/2020, να συμπληρώσουν α) το επισυναπτόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, επισυνάπτοντας πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο για έγγαμους) και βεβαιώσεις φοίτησης/στρατού τέκνων και β) την Υ/Δ και να τα αποστείλουν (από το mail που έχουν δηλώσει στον ΟΠΣΥΔ) στο email του Τμήματος Αναπληρωτών Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στις 06/10/2020 και ως τις 14:00 μ.μ.
  • Δεύτερον : Να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησης τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Ανατολικής Θες/νίκης, προσκομίζοντας το ΣΥΝΟΛΟ των απαιτούμενων δικαιολογητικών (βρίσκονται αναρτημένα στην αρχική ιστοσελίδα μας αριστερά). Το σύνολο των εντύπων επισυνάπτεται στο φάκελο του προγράμματος. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία. Συνεπώς, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ενημερώνονται για τη τοποθέτησης τους σε σχολικές μονάδες.